Saturday, August 24

Annyeeongg (。♥‿♥。)

Salam santai semuanya.. pergh lama tak menulis kat blog ni, berhabuk dah.. hahaha.. eh ada ke post sebelum ni? hrmm..ntah lah.. aahh..biaq laa.. janji ada niat nak tulis ni haa.. Ok, disebabkan masa yang tak berapa nak free dan macam2 sgt hal dunia ni jadi, tak sempat dan dah tak teringat nak jenguk blog ni haa.. jadi hari ni rasa mcam nak mai sat la melawat kawasan.. hehee..

Baru2 ni duk rajin bkak xternal hardisk hat yg lama2 dlu byk la terjumpa gambar2 masa kat usm duluu..mmg gambar tula yg byk skali pun.. gambar insect pun dah brapa folder, ambik kauu.. inikan pulak gambar2 kesayangan hamba ni.. muka memasing suci2 murni gitu.. sronok ja tengok.. duk berlari sana sini.. berjalan meredah onak duri..aisehh.. ingat lagi kita duk trun kat bukit ke tembok sbb nak ikut shortcut ke dewan kuliah..dgn baju kurung pn lepas.. hahaha.. tak ada apa nak kisah, tak da apa nak segan sgt..otak semua tak serabut sgt wpun masa tu rasa mcam study tu la yg paling serabut dalam hidup...hahaha.. mcam kanak2 ribena..rindu zaman tu.. *tersengih sorang2..

sekarang semua dah ada hala tuju masing2.. yg dah jadi isteri mak2 budak dgn caranya.. yg single ni cara lain pulak.. hahaha.. eh tunggal kita tiga ja nih.. jgn bt2 xtau ya siapa anda yg masih single.. hehehe.. umo dah makin meningkat haa.. hahaha.. dulu2 kalau pikir bab2 ni mesti macam krik2.. eh apa benda ni.. kalau cik anis lagi laa kembeeee terus.. hahaha.. aaah rinduu nak dgar kembee tuuu.. haihh.. sekarang ni kalau dngar tu ada la krik2 jugak tapi tak sedasyat dulu.. dah makin meningkat usia agaknya eh.. hahaha.. seronok tgk ainik, cik su ngan faezee bawak anak2 masing2 gi jalan.. men skali.. comeiii ngatt.. tgk sndiri men anak kucing ja mampu.. hahaha..

Akhir kata, i miss u all.. 乂❤‿❤乂
bak kata Dilan, "jangan rindu, berat.. biar aku aja" kyaaaa... ok bye..



No comments:

Post a Comment